Maroslelén 2012-ben épült meg az az olajsajtoló kisüzem, amelyben a Malea termékek készülnek. Hidegen sajtolt olajok (napraforgó, tökmag, dió, mák, lenmag, szezámmag, szőlőmag) Őrlemények (fűszerpaprika, fokhagymapor, füstölt változatban is) Magkrémek (dió, tökmag) Maglisztek (dió, mák, lenmag, tökmag, szezámmag) A gyártás legfontosabb kritériumai közé tartozik, hogy vegyszermentes termelésből származó, lehetőleg helyben megtermelt alapanyagokból állítsuk elő a készterméket. A Malea olajok hideg sajtolási technológiával készülnek csigás növényi olajprés használatával, amelyek biztosítják az egyenletes teljesítményt. A minőség fokozásához a lepréselt olajnak meghagyjuk a megfelelő ülepedési időt, majd végső lépésként megszűrjük egy olajszűrő segítségével, csak ezután kerülnek palackozásra. Termékeink magyar, minőségi, egészséges, adalékanyag mentes termékek. Sem a gyártásnál, sem később nem kerül semmilyen adalékanyag a termékekbe!
Állandó, mindenki számára elérhető kínálatunkba kizárólag azok a termékek kerülnek be, amelyeket folyamatosan, ugyanabban a kiváló minőségben tudunk előállítani. Termékeink minőségét külső partnerrel, a Bay Zoltán Biotechnológiai Intézettel vizsgáltatjuk, ellenőriztetjük.