Barion Pixel
+36 70 396 0007 / rendeles@malea.hu

Tavaszi receptpályázat

2021-02-15 10:15
Tavaszi receptpályázat
Ismerjük, szeretjük az általunk gyártott termékeket és természetesen elfogultak vagyunk velük szemben. Az évek során kialakult mit, mire és hogyan használunk és így ajánljuk vásárlóinknak is, ám egyre többször hallunk újabb, izgalmasabb felhasználási lehetőségeket, így arra gondoltunk, sokkal, sokkal több van termékeinkben, mint amit mi maguk ismerünk. Ezért hirdetjük meg receptpályázatunkat, várjuk a vad, vagy kevésbé vad ötleteket, alkalmazási lehetőségeket és a legjobbakat díjazni fogjuk. Olyan recepteket várunk, amelyekben a Malea olajsajtoló kisüzem termékkínálatában is szereplő olajok, vagy maglisztek szerepelnek.
Segítségképpen: https://www.maleaproduct.hu/termekek
Lehet étel, édes vagy sós sütemény egyaránt, mindössze az a kérésünk, hogy kipróbált receptet küldjetek, amit egy alapkészségekkel rendelkező és alapeszközökkel felszerelt háziasszony is el tud készíteni. Az olyan alkotásokat, melyek csak „díszítésként” és nem érdemi hozzávalóként tartalmazzák a kért alapanyagokat, sajnos nem tudjuk elfogadni. A versenyre nevezni személyenként egy recepttel és az elkészített étel fotójával lehet. A leírásban a felhasznált alapanyagok pontos megnevezése és mennyisége mellett az étel elkészítésének folyamatát is ismertetni kell.

Beküldési határidő: 2021. Február 28.

A recepteket az info@malea.hu e-mail címre várjuk, Malea receptpályázat tárggyal. A beérkezett receptek közül március 1-én kisorsolunk egyet és a beküldő 10 000 Ft értékű kupont kap ajándékba, melyet tetszőleges termékekre válthat be webáruházunkban. Természetesen a termékek kiszállításának költségét is mi finanszírozzuk. A legjobb recepteket közzétesszük honlapunkon, és megosztjuk Facebook oldalunkon
Díjazás:
A három legjobb recept kerül díjazásra a következőképpen. Kiválasztjuk a legjobban vélt 3 receptet, amelyet el is készítünk, majd a receptet közreadjuk a Malea facebook oldalán, megjelölve a beküldőt is. A receptekre ezután lehet szavazni, egyszerűen a tetszik gomb megnyomásával. A szavazás egy hétig fog tartani, ezután hirdetünk győztest.
1. helyezett: 15 000 Ft értékben beváltható kupon ingyen szállítással
2. helyezett: 10 000 Ft értékben beváltható kupon ingyen szállítással
3. helyezett: 5 000 Ft értékben beváltható kupon ingyen szállítással

A beküldők elfogadják a következő feltételeket:
Kizárólag az info@malea.hu e-mail címre beküldött receptek vesznek részt a pályázaton. A beküldő csak saját fotóval ellátott receptet küldhet be. A nem saját fotót beküldő személy a képek felhasználásából eredő jogkövetkezményekért teljes mértékben felel. A beküldő tudomásul veszi, hogy a beküldött recepteket és képeket felhasználjuk, közzétesszük honlapunkon, Facebook oldalunkon. A szavazás lezajlása után a díjazottakat e-mailben is értesítjük, amely tartalmazni fogja a hivatalos végeredményt. A beküldő elfogadja, hogy a díjazottak listája minden olvasó számára elérhető lesz, teljes nevét Facebook oldalunkon is feltüntetjük
2021-02-15 10:15