Barion Pixel
+36 70 396 0007 / rendeles@malea.hu

Rólunk

A Malea termékek gyártója és forgalmazója a Tiarella Kft. 1993-ban alakult, és a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy egyre bővülő tevékenységekkel és folyamatosan fejlődő technológiával a legkülönbözőbb megrendelői igényeket is teljes körűen képes legyen kiszolgálni. A vállalkozás ügyvezető-tulajdonosa Siket Ákos elkötelezett és képzett mezőgazdász, munkája a hobbija is, szőlő, fűszerpaprika, napraforgó és olajtök termesztéssel is foglalkozik, és ezen termékek feldolgozása kapcsán tapasztalt olyan kiaknázatlan lehetőségeket, amelyek láttán saját kezébe vette a késztermék előállítást is.

Maroslelén 2012-ben épült meg az az olajsajtoló kisüzem, amelyben a Malea termékek készülnek.
A gyártás legfontosabb kritériumai közé tartozik, hogy vegyszermentes termelésből származó, lehetőleg helyben megtermelt alapanyagokból állítsuk elő a készterméket.

A Malea olajok kíméletes hideg sajtolási technológiával készülnek csigás növényi olajprés használatával, amelyek biztosítják az egyenletes teljesítményt. A minőség fokozásához a lepréselt olajnak meghagyjuk a megfelelő ülepedési időt, majd végső lépésként megszűrjük egy olajszűrő segítségével, csak ezután kerülnek palackozásra.

A termékek magyar, minőségi, egészséges, adalékanyag mentes termék előállítással készülnek. Se a gyártásnál, se később nem kerül semmilyen adalékanyag a termékekbe!

Állandó, mindenki számára elérhető kínálatunkba kizárólag azok a termékek kerülnek be, amelyeket folyamatosan, ugyanabban a kiváló minőségben tudunk előállítani. Termékeink minőségét külső partnerrel, a Bay Zoltán Biotechnológiai Intézettel akkreditáltatjuk.
Jelenleg is több olyan termékünk létezik, amelyek fejlesztés alatt állnak, gyártjuk, vagy gyártani fogjuk őket, ám a minőségi alapanyag beszerzés vagy a termék előállítás protokollja még finomítás alatt áll. Ezen termékek a teljesség igénye nélkül: szőlőmag olaj, paprikamag olaj, ízesített fokhagymapor, új ízesítésű fűszeres olaj, kísérletezünk ezen kívül különféle pelletek illetve snackek előállításával is.


Motto:
„Ételed legyen orvosságod és orvosságod legyen ételed”